Skip to main content
I LEGO® House kan du være byarkitekt en hel dag. Byg og se, hvad der sker. Du kan også udforske de andre topattraktioner i LEGOLAND Billund Resort i ferien.

5 MUST SEES

Photo: LLBR

Five experiences top the list at this amazing holiday resort. LEGOLAND®, Lalandia®, LEGO® House, GIVSKUD ZOO and WOW PARK all offer experiences that provide the biggest thrills and wild animals you can meet up close.

Sus afsted i den grønne drage-rutschebane eller hyg dig i miniland. I LEGOLAND kan du hvine af grin og få de vildest sug i maven.

LEGOLAND®

Photo: LLBR
AQUADOME™ er et tropisk badeland sjove vandrutsjebaner, et bølgebassinet og varme boblebade. Børn og voksne bader, slapper af og har det sjov.

Lalandia®

Photo: LLBR
GIVSKUD ZOO har både en dinosauruspark, hvor du kan møde en brølende dinosaur. Der er også pingviner, brillebjørne, anlæg med gorillaer, næsehorn og de sjoveste legepladser.

GIVSKUD ZOO

Photo: LLBR
LEGO® House, ”Home of the Brick”, er et kæmpe oplevelseshus på 12.000 m2 og fyldt med 25 millioner LEGO® klodser. Du kan også udforske huset udvendig. Her er mange plateauer med sjove temaer.

LEGO® House

Photo: LLBR
I WOW PARK svinger børnene sig i tovene mellem trætoppene og løber i  de lange hængebroer i helt op til 14 meters højde. Du finder også underjordiske huler og sjove svævebaner. Her kan du folde din krop og fantasi ud.

WOW PARK

Photo: LLBR
Løb gennem de lange hængebroer fra trætop til trætop i WOW PARK. Eller besøg de andre topattraktioner for børnefamilier. Her er plads til leg og hygge.

LLBR-VIDEO

Photo: LLBR

Share your experiences with us: