Jul-LEGOLAND

Ny LEGOLAND-sæson skal trække flere danske turister til Billund i julemåneden

23.11.2022
Photo: LEGOLAND

Gæsterne kan blandt andet prøve den nyanlagte skøjtebane, møde julemanden, forsøde ganen med æbleskiver eller prøve forlystelserne.

LEGOLAND slår som noget nyt i år dørene op for små og store LEGO-entusiaster i juletiden og håber på at sprede glad julestemning til danskerne.

Vi kan se, at gæsterne sætter stor pris på, når vi omdanner og tematiserer LEGOLAND. Vi tror på, at vi kan få danskerne til at komme og besøge parken én gang mere i år, fortæller Kasper Tangsig, pressechef i LEGOLAND.

Han lover gæsterne magisk julestemning, når LEGOLAND åbner for den nye sæson d. 26. november, og der arbejdes for øjeblikket på højtryk for at komme i mål.

Det kræver rigtig meget, og vi har medarbejdere, der har knoklet hele året. Vi har kun godt tre uger til at omforme parken efter halloween, siger Kasper Tangsig.

LEGOLAND har normalt mange internationale gæster, men denne sæson er målrettet de danske gæster.

Vi forventer, at andelen af danskere vil være større i denne periode, siger Kasper Tangsig.

Gæsterne bliver blandt andet mødt af et ti meter højt LEGO DUPLO-juletræ, når de træder ind i parken, og der vil være mulighed for at pudse skøjteformen af på den nyanlagte skøjtebane, møde julemanden, forsøde ganen med gløgg og æbleskiver eller prøve parkens forlystelser, hvor langt de fleste er åbne i julesæsonen.

LEGOLAND bliver fuldstændig forvandlet på samme måde, som vi kender det fra halloween. Der er garanti for at komme i julestemning, og vi kommer til at have masser af julelys, som naturligvis primært består af nyindkøbte LED lys med et meget lavt energiforbrug, siger Kasper Tangsig og fortsætter: Vi arbejder hele tiden på at nedbringe vores energiforbrug, og vi kommer blandt andet til at begrænse antallet af timer, vores julelys er tændt. Vi har normalt ikke så meget belysning, som vi får til jul i år, men det er en vigtig del af oplevelsen, som vi gerne vil skabe, når vi tematiserer LEGOLAND til jul.

Hvad håber I på at få ud af initiativet?

Vi håber på, at vi får skabt den her magiske julestemning for børnefamilier og LEGO-fans. Vi glæder os helt vildt, og det er mega-spændende at gøre noget nyt, som vi ikke har gjort på den måde før, siger Kasper Tangsig.

Inden beslutningen blev truffet om at holde juleåbent, har de både kigget mod LEGOLAND-parker i udlandet, men også set på andre attraktioner, som holder åbent til jul.

Det har været vigtigt for os, at der er et LEGOLAND-take på det. Nogle af de nyheder, som parken har i år, er blandt andet byggeoplevelserne, og derfor kan man også lære at bygge LEGO-julepynt i julesæsonen, siger Kasper Tangsig.

 

Jul i LEGOLAND kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til 31. december, hvor der vil være åbent fra kl. 10-19, så man kan opleve stemningen, når mørket falder på. Den 31. december er der åbent fra kl. 10-16.